Mdob Dünya Dans Günü’nde Kapılarını Ücretsiz Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

mdob-dunya-dans-gununde-kapilarini-ucretsiz-aciyor-ar5Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde, kentteki özel dans kurumlarıyla birlikte hazırladığı programı ücretsiz olarak sahneleyecek.

MDOB’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MDOB 29 Nisan Dünya Dans Günü’nü Mersin’de dans eğitimi veren özel dans kurumlarıyla birlikte kutlayacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik, 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde izleyicilere sunulacak. “Dünya Dans Günü Etkinliği” kapsamında Mersin’de dans eğitimi veren kurumlarla birlikte vals, salsa, tango ve klasik bale eserlerinden oluşan bir program hazırlanırken, etkinliğe MDOB Çocuk Balesi, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile kentteki dans eğitimi veren özel kurumlar katılacak. Etkinlikte MDOB’un bale sanatçıları Özlem Şenormanlılar, Ender Üçdemir, Büşra Ay, Irakli Bakhtadze, Burak Serkan Cebeci, Beatrice Parma klasik bale eserlerinden oluşan koreografiyle yer alacak.

MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, yaptığı açıklamada, “29 Nisan Dünya Dans Günü’nü kentimizdeki diğer dans kurumlarıyla birlikte kutlayarak seyircilerimize unutamayacakları bir dans akşamı yaşatacağız. Uzun bir hazırlık evresinden sonra ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğe tüm sanatseverleri davet ediyoruz” dedi.

İhlas Haber Ajansı

Mynet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.