14. Uluslararası Bodrum Dans Festivali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

14-uluslararasi-bodrum-dans-festivali-4666727_2919_oBodrum’da düzenlenen ve 31 ülkeden bin 490 dansçının katıldığı 14. Uluslararası Bodrum Dans Festivali’nde 12 grup gösteri sundu.

Bodrum Dans Kulübü tarafından Belediye Meydanı’nda düzenlenen festivalde, Türkiye ve yabancı ülkelerden gelen 12 grup dans gösterilerini sundu.

Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, 31 ülkeden bin 490 dansçının katıldığı festivalin yarın sona ereceğini söyledi. Festivalin, Antik Tiyatro, Halikarnas ve İskele Meydanı ile Binnaz Karakaya spor salonunda dansçıların gösterileriyle renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Özvezneci, etkinliğe yerli ve yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Özvezneci, Türkiye’nin birçok yöresinden gelen Türk grupların da Bodrum’da sahne aldığına işaret ederek, “Vatandaşların ilgisi çok güzel. Hedefimiz her yıl bu izleyici sayısını artırmaktı, bunu görüyoruz. İnanılmaz bir talep var ve bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Etkinlikte, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan gruplar başta olmak üzere, Kazakistan, Litvanya, Estonya, Ukrayna gibi ülkelerden dansçıların gösterileri beğeni topladı. Dans gösterilerini yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.