“K’nın Sesi” Podcasti 2. Sezona Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Kadınların, kuirlerin hikayelerinin merkeze alındığı podcast kanalı K’nın Sesi 2.sezona başladı. Kanalda ses tiyatrosu oyunlarının yanı sıra o oyunun hikayesinden ve temasından hareketle yapılan sohbetler de K’nın Sesi kanalında yer alacak. Üç boyutlu ses tasarımı ile hazırlanan oyunlar, dinleyiciyi tiyatro izleme deneyimine yaklaştırarak hayal gücünü harekete geçirirken, oyunlardan sonra yapılan sohbetlerle ise gerçek hayattan kişilerin deneyimleri üzerine odaklanılacak.

İlk sezonun ardından podcast yayıncılığında farklı ve az temsil edilen seslere eğitim, ekipman ve kaynak sağlayan Google Podcasts Creator Programı’na dünya çapında seçilen 20 ekipten biri olan K’nın Sesi üç ay boyunca dünyada podcast endüstrisinin önde gelen isimlerinden eğitim aldı ve 2. Sezona bu birikim ile başladı.

K’nın Sesi, 2020 yazında Kovid-19 salgını döneminde kadınların, kuirlerin sesine yer vermek amacıyla yayın hayatına “salgın” teması ile başlamıştı. 31 Mart 2021’de “Annemin Tarif Defteri” adlı ilk oyunun yayınlandığı 2. sezonun teması ise “yemek”. Sofra hikayelerinden tarif defterlerine, yas yemeklerinden beden ve yemek ilişkisine pek çok farklı konunun yer alacağı bu sezonun ilk oyununda iki deneyimli oyuncu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Aysel Yıldırım yer alıyor.

K’nın Sesi’ni Itunes’da, Spotify’da veya tercih ettiğiniz herhangi bir podcast platformunda dinleyebilirsiniz.

Basın İletişim:
info@kninsesi.com
+905394402394

K’nın Sesi’ni Dinleyebileceğiniz platformlar:
https://open.spotify.com/show/0MKneITVib6WJeCCVurWmW
https://podcasts.apple.com/us/podcast/kn%C4%B1n-sesi/id1519440396?uo=4
https://www.deezer.com/tr/show/2368672
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8yNmQ4MmRjNC9wb2RjYXN0L3Jzcw==
https://anchor.fm/knin-sesi

K’nın Sesi’ni Takip Edebileceğiniz platformlar:
www.kninsesi.com
instagram.com/knin_sesi
facebook.com/kninsesi
twitter.com/kninsesipodcast

Paylaş.

Yanıtla