Kaptan John Peoplefox’un Maceraları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 16. yılında çocuk ve genç izleyicilere Duşan Radovic ile Miroslav Berovic’in ortaklaşa kaleme aldıkları Kaptan John Peoplefox isimli oyunu sahneliyor. Yeni sezona iddialı bir çocuk oyunuyla çıkan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu perdelerini her pazar minik sanatseverler için açıyor.

7-16 yaş grubuna yönelik olarak hazırlanan Kaptan John Peoplefox isimli oyun 18 Aralık 2011 Pazar saat 14.00’da Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde bir kez daha sergilenecek. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kaptan John Peoplefox’un yönetmenliğini Zekeriya Hocalar yapıyor. Oyunun sahne ve kostümleri Günnur Orhon, müziklerini ünlü sanatçı Feridun Düzağaç’ın klavyecisi olan Ata Akdağ, koreografisi Melodi Sıcakyüz, ışık tasarımı Birol Yılmaz, efektlerini Erdal Aygün, aranjörlüğünü Ali Barutçuoğlu gerçekleştiriyor.

Baştan sona büyük bir heyecanın hakim olduğu Kaptan John Peoplefox isimli oyunda; olaylar Liverpool Limanı’nda Kaptan Fox Johnson’ın, Kaptan John Peoplefox’un sesine iftira etmesiyle başlıyor. Buna katlanamayan Kaptan John Peoplefox kılıcıyla Kaptan Fox Johnson’a meydan okur ve tayfalar arasında kılıç dövüşü başlar. Büyük korsan buna dayanamaz ve onları cezalandırır. Artık ikisi de kaptan değildir. Bu sırada Çin Denizi’nde yedi başlı bir canavar belirir. Olaylar da bu şekilde hızla gelişir.

Geçtiğimiz hafta galası yapılan oyun hem çocuklardan hem de ebeveynlerinden büyük ilgi görmüş, beğeni ile karşılanmıştı.
Foça Foça

Paylaş.

Yanıtla