Tiyatro.. Tiyatro Dergisi “Dergimize Uygulanan Sansürü Protesto Ediyoruz”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro.. Tiyatro Dergisi: “Dergimize Uygulanan Sansürü Protesto Ediyoruz: Tiyatro Sansürlenemez” başlığıyla bir kamuoyu duyurusu yaptı. Paylaşıyoruz:

 

Kamuoyuna, tiyatro camiasına ve okurlarımıza;

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi olarak, Facebook ve Instagram tarafından dergimize uygulanan sansürü protesto etmek için #TiyatroSansürlenemez etiketiyle bir destek kampanyası başlatıyoruz. 

Bilindiği üzere, Facebook ve Instagram, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile genel yayın yönetmenimiz Yavuz Pak’ın 6 Ekim’de yayımladığımız söyleşisinin ardından, dergimizin hesaplarını askıya aldı ve dergimizin web sitesinden yapılan tüm paylaşımları engelliyor. (https://tiyatrodergisi.com.tr/facebook-ve-instagramdan-dergimize-sansur/ )

 

Tam 30 yıldır tiyatronun, tiyatrocuların sesi olan Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’ne Facebook ve Instagram tarafından uygulanan sansür kabul edilemez. “Tiyatro özgürleştirir” sloganıyla on yıllardır sizlerin sesi olmak için çabalayan dergimizin bugün sizlerin sesine, desteğine ihtiyacı var. Dergimize uygulanan sansürü kaldırabilmek için sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımlarınızla bize destek olmanızı rica ediyor, vereceğiniz destekle tiyatronun özgürleştiren sesini yükseltmeye devam edeceğimizin bilmenizi istiyoruz.

Dergimize uygulanan sansüre karşı tüm tiyatro camiasını, tiyatroseverleri, basın-yayın kurumlarını ve okurlarımızı #TiyatroSansürlenemez  etiketiyle başlattığımız kampanyaya sosyal medya hesaplarından yapacakları beğeni ve paylaşımlarla destek vermeye çağırıyoruz.

İlginize ve desteğinize teşekkür ederiz.

TİYATRO… TİYATRO… DERGİSİ

 

https://twitter.com/TiyatroDergisi/status/1452220185298014216

https://twitter.com/TiyatroDergisi

https://www.facebook.com/tiyatrodergisi

https://www.instagram.com/tiyatrodergisi/

Paylaş.

Yanıtla