Garajistanbul Etkinlikleri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cihangir Insomnia, Tarlabaşı’nda bir apartmanda bir araya gelen farklı kültürlerden altı insanın hikayesini anlatır: üç kat, üç farklı dilde iç içe örülen üç hikaye.

Tarlabaşı‘nda ucuz kirada yaşayan karakterlerin, zorluklar içindeki mutluluk arayışlarında yanıbaşlarındaki havalı Cihangir Mahallesi bir hayalden ibaret kalmaktadır.

Yönetmen Stefan Bohun, Avusturya, Danimarka, Almanya ve Türkiye’den sanatçıları, metin, video ve canlı müziği kullanarak bu oyunu oluşturmaları için bir araya getiriyor. Johannes Bohun’un (İngiliz grup STOMP performansçısı), müzikal yönetmenliğinde İstanbul‘ un gündelik hayatından objeler müzikal enstrümanlar olarak kullanılarak yeni anlamlar kazanıyor.

Konuşmacı/Sanatçı(lar) : Yönetmen: Stefan Bohun Prodüksiyon: Birsen Karacan, Stefan Bohun Müzik: Johannes Bohun Projeksiyon: Vladimir Petkovic // ONE IDEAL BOY Çeviri: Elif Günay Konsept, Hikaye: Stefan Bohun, Birsen Karacan, Johannes Bohun Dramaturji, Yazanlar: M. Alper Doğan, Stefan Bohun Koreografi: Peter Stavrum Nielsen, Johannes Bohun Oyuncular: Peter Stavrum Nielsen, Johannes Bohun, Birsen Karacan, Aydın Ballı, Zeynep Buyraç, İbrahim Öztoplu Sahne Tasarımı: Kristin Weissenberger, Pia Greven Ses Tasarımı: Matthias Ermert Işık Tasarımı: Sigi Feldbacher Kostüm Tasarımı: Verena Eichtinger Grafik Tasarımı: Markus Göbl Reji Asistanı: Renate Vavera Prodüksiyon Asistanı: Tansel Uç

Düzenleyen: garajistanbul
Yer/mekan: garajistanbul  / Tomtom Mah. Yeni Carsi Cad. Kaymakam Resat Bey Sk. No:11a     34433 Galatasaray-Beyoğlu

Tarihler:

25.09.2010 Cumartesi, 15.00

25.09.2010 Cumartesi, 20.30

26.09.2010 Pazar, 20.30

27.09.2010 Pazartesi, 20.30

Bilgi: 20 TL Tam 10 TL İndirimli
İletişim:, +90(212) 244 44 99 info@garajistanbul.org , www.garajistanbul.org

Süre: 120 dk.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.