French Chicken İçin Katılım Çağrısı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Paris, Rennes, Strasbourg, Saint-Quen, Barselona, Prag, Besançon ve Maubuisson’dan sonra Man Drake Topluluğu’nun koreografı Tomea Verges’in French Chicken adlı performansı İstanbul Bilgi Üniversitesi – Sahne Sanatları Alanı işbirliği çerçevesinde İstanbul’da…

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmeliği’nin tasarladığı, Avrupalı koreografların İstanbul’daki üniversitelerle ortak üretimini hedefleyen Dans Platform İstanbul – DANSLAB desteğiyle düzenlenen atölye ve gösteri için erkek katılımcı aranmaktadır. Çalışmalar İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde gerçekleşecektir. Atölye 23-26 Haziran tarihleri arasında, gösteri ise 28 Haziran’da Santral Kampüsü bahçesinde yapılacaktır. Bu kapsamda katılan sanatçı Tomeo Verges, Bilgi Sahne Sanatları Alanı’nın erkek öğrencilerine ek olarak farklı yaş gruplarından erkeklerle çalışacaktır.

Teknik seviyeden ziyade kişilik ve katılım isteğine önem verilmektedir. Koreografik olmayan jestlerin ve katılımcıların her birinin bedensel özelliklerinin araştırıldığı bu deneyime katılmak için İstanbul Bilgi Üniversitesi – Sahne Sanatları Alanı’ndan M. Özgür Bahçeci ile 11 Haziran Cuma 17:00’a kadar iletişime geçiniz.

mehmet.bahceci@bilgi.edu.tr

212 311 75 79

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.