Can Gürzap’tan Kim Bu Adam?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oyun, Mösyö ve Madam Belier evlerinde akşam yemeği yerken aniden telefon çalmasıyla başlar. Çift şaşırıyor çünkü evlerinde telefonları yoktur. Arayan kişi Mösyö Schmitt diye birini sormaktadır. Mösyö ve Madam Belier, şaşkın şaşkın birbirlerine bakarken, içinde bulundukları dairenin ve eşyaların kendilerine ait olmadığını fark ederler. Duvardaki tabloların, kitapların, kıyafetlerin hiçbiri onların değildir. Yanlış evde olduklarını düşünüp, çıkmaya çalışırlar ancak kapı kilitlidir. Kapı çalar, gelen polistir. Tüm bunlar bir şaka mıdır, bir tuzak mı, yoksa ortak gördükleri bir kabus mu ?”

Bugüne kadar tiyatro sahnelerinde görmeye alışık olduğumuz karakterlerden çok farklı bir çizgide seyiricisiyle buluşmaya hazırlanan Mösyö Belier’e usta oyuncu Can Gürzap hayat verirken, Güneş Berberoğlu, Metin Yavuzoğlu, İlham Erdoğan, Halim Ercan ve Oğuz Okul’un benzersiz performanslarıyla tiyatro seyircilerine uzun süre unutamayacakları lezzette bir sanat deneyimi sunuluyor.

Can Gürzap Tiyatro Dialog’un bu sıradışı oyununu kaçırmamak için yerinizi en önden ayırtın. Mösyö Belier kendi karakterini sorgularken siz de hayatınıza farklı bir pencereden bakma fırsatı bulacak ve bu adamın kim olduğunu anladığınızda hayatınızın artık eskisi gibi olamayacağını fark edeceksiniz…

Kim Bu Adam Oyun Künyesi

Yazan              : Sébastien Thiery

Çeviren           : Ayşegül Bilgen

Yöneten         : Levend Öktem

Dekor             : Başak Özdoğan

Kostüm           : Fatoş Öztürk Dönmez

Işık                  : Emir Uğurçağ

Oynayanlar    : Can Gürzap, Güneş Berberoğlu, Metin Yavuzoğlu, İlham Erdoğan, Halim Ercan, Oğuz Okul

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Magazinci

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.