Küçük Şeyler’ Tiyatro Sahnesinde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prof. Dr. Üstün Dökmen, ‘Küçük Şeyler’i şimdi de tiyatral bir şov olarak sunuyor.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen, yıllardır televizyon programına ve kitaplarına konu ettiği ‘Küçük Şeyler’i şimdi tiyatral bir şov olarak izleyicilerle buluşturuyor. Aynı zamanda psikolog, TV programcısı ve yazar olan Prof. Dr. Üstün Dökmen’in iletişim alanındaki akademik bilgileri ve gözlemlerini paylaşacağı oyun, eğlenceli parodilerle renklendirilecek, zaman zaman izleyicinin katılımıyla interaktif bir boyuta taşınacak.

Üstün Dökmen ve aynı zamanda oyunun yönetmeni olan Dersu Yavuz Altun’un kaleme aldığı iki perdelik tiyatral şovda, Tiyatro Yeniden’in oyuncuları; Çağlar Tüfekçi, Öze Solak, Canan Çamyurdu, Hasret Canan Tutuş, Neylan Özgüle ve Emre Saka rol alacak. Seyircilerin; kültürel-kişisel boyutlardaki mevcut iletişim sorunlarını fark etmeleri ve bu sorunları giderme yollarını öğrenmeleri, iletişim konusunda beceri kazanmaları, bu becerileri toplumda ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmaları, ailede ve toplumda sağlıklı iletişimin, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemini kavramalarını amaçlayan Küçük Şeyler, iletişim başlığı altında önemli tespitleri izleyiciye aktaracak.

Bilgilendirmenin aynı zamanda eğlenceli bir süreç olabileceğini de gösterecek ‘Küçük Şeyler’ isimli oyun, 12 Ekim saat 20.30’da Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde düzenlenecek galanın ardından tiyatro severlerle buluşacak.

Habertürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.