İstanbul Kumpanyası'ndan İstanbul ve Aşk Müzikali

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Halen İstanbul Şehir Tiyatrolarında sahnelenmekte olan “İstanbul Hatırası” adlı müzikal oyunun yazarı Tarık Şerbetçioğlu’ndan İstanbul’a dair yeni bir müzikal 2012-2013 sezonunda bu kez İstanbul Kumpanya’sında seyircileri ile buluşuyor!
İstanbul ve Aşk; İstanbul’a aşık ve İstanbul da aşık olanların müzikal hikayesi…. Yedi tepeli Şehri-İstanbul da yaşanmış bir aşk, bir sevda hikayesi… Zamana ve yaşanmışlıklara tanıklık eden, polisiye lezzetler barındıran kurgusuyla seyredeni içine çekiverecek sımsıcak bir öykü… İstanbul da tarihi yarımada da bir kazı alanı. Tarihin derinliklerinden çıkarılan Bizans Limanı. Kazı ekibinin başında yalnız bir adam; Süleyman Hoca. Günün birinde kazı projesine destek vermek üzere Amerika’dan gelen bir kadın; Bayan Sofia… Bu iki yalnız insanın yolları, Avrupa ile Asya misali boğazda keşişir adeta.
Yazan – Yöneten: Tarık Şerbetçioğlu
Oynayanlar : Binnur Şerbetçioğlu, Tarık Şerbetçioğlu, Ömer Gecü, İbrahim Şirin, Gizem Maraşlı, M. Baran Erdoğan, Yavuz Topoyan, Ali Yiğit San, Gökhan Alkan, Ethel Mulinas, Abdullah Topal, Sema Özkan Yorgun, Tuba Aşıcı, Yeşim Egemen, Birand Tunca, Bahar Öztürk, Seray Canan, Burçak Kabadayı, Didem Aslan, Melek Karabiber, Kaan Şahin, S. İlker Güler.
Oyun Programı
24 Ocak 20.30 Profilo Kültür Merkezi
25 Ocak 20.30 Sefaköy Kültür Merkezi
18 Şubat 20.30 Kozyatağı Kültür Merkezi ( Kozzy AVM )
Biletler : BILETIX
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.