"ON" Dans Kompozisyon Çalışması

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çatı Dans’ta Lerna Babikyan ile “ON” dans kompozisyon çalışması başlıyor!

Ders/Atölye içeriği : Dans-beden kullanımı ve hareketle ifadenin araştırılıp bireyin öğrenme süreçlerine yansıyacak 10 haftalık bir çalışma yapılacaktır. Atölyede her ders ısınma, araştırma, kompozisyon ve paylaşım süreçlerinden oluşacaktır. Tüm bunlar eğitmen ve katılımcıların paylaşmak istedikleri, gizledikleri, bildikleri, bilmedikleri ” ” ve ? işaretleri ile ilgili kavram ve durumlar üzerinden ilerleyecektir.
22 Mart akşamı çalışmanın bir sunumu gerçekleşecektir.

Katılımcı Profili : En az birkaç senedir hareket eden, tüm derslere tam olarak katılacak, kendini; ruhunu, bedenini günlük hayatın kullanım formları dışında kullanmayan kişiler

Çalışma Notları : Düzenli katılım bu çalışma için önemli olduğundan katılımcıların en fazla 2 ders devamsızlık hakkı vardır. İlk derste gelemeyen istekli katılımcılar sonraki derslerde sonuna kadar devam etmek kaydı ile sürece katılabilirler.

Atölye tarihleri:
4, 11, 18, 25 Ocak 2013 (Cuma)
14, 21 Şubat 2013 (Perşembe)
8, 15, 21 Mart 2013
22 Mart 2013 – Gösterim

Lerna Babikyan hakkında:
Halk Eğitimi ve Y.T.Ü Modern Dans bölümlerinde lisans derecesinden mezun olmuştur. 1997 yılında çocularla dans/hareket eğitmenliğine başlamış; uyguladığı programı yenileyerek kendi yaratıcı dans programını 3 yaş ve üstü tüm çocuklara uygun olarak geliştirmiştir. Çatı Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği’nde haftaiçi verdiği derslerin yanısıra 2009 yılından beri de pilates üzerine eğitimler almakta, eğitimler vermektedir. İstanbul’da yaşamakta, hayatını çağdaş dans, performans, çocuklarla yaratıcı dans ve pilates eğitmenliği dörtgeninde sürdürmektedir. Yurt dışında ve yurt içinde birçok festivale ve konferansa kendi dans ve performans çalışmaları ile katılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için: Çatı Dans

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.