Batman Tiyatro Günleri Sona Erdi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Batman Tiyatro Günleri, Teatra Birca Belek tiyatro gurubunun Xal û Xwarz (Dayı -Yeğen) adlı oyunu ve yapılan kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Batman Belediyesi tarafından bu yıl 27-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve 5 gün süren 4. Batman Tiyatro Günleri sahnelenen oyunlar ve yapılan kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Batman 4. Tiyatro Günlerinin son gününde Koma Şanoya Golge tiyatro gurubunun Serkeftina Moristana (Karıncaların zaferi) Şanoya Tov gurubunun “Şizo” ve Teatra Birca Belek gurubunun “Xal û Xwarz” adlı oyunu sahnelendi.
Yılmaz Güney sinemasının gece seansında Teatra Birca Belek gurubunun sahnelediği “Xal û Xwarz” oyunu büyük ilgi görürken, gecenin kapanış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, 5 gün boyunca sahne alan tüm tiyatro gurupları ve oyuncularına teşekkür etti.
Akel, “Biliyorsunuz bu gece 5 gün boyunca süren tiyatro günleri festivalimiz sona erdi. Sizlerin huzurunuzda sizler adına ben özellikle Batmanlı sanatseverlerle buluşan bütün oyunların sanat yönetmenleri, yazarları ve emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.
Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Yedi Renk Kültür Sanat Organizasyonu’na, Bahar Kültür Merkezine, Batman Sanat Tiyatrosu’na ve kültür çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese, bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Star Gazete

Paylaş.

Yanıtla