Enka’ya “Bir Tutam Hayat”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Semaver Kumpanya tarafından sahnelenen eğlenceli tiyatro oyunu “Bir Tutam Hayat”; 12 Nisan 2011, Salı akşamı saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda ENKA izleyicisini güldürecek!

Yavuz Pekman’ın, Anton Çehov’un eserlerinden günümüz Türkiye’sine uyarladığı “Bir Tutam Hayat”ın yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu üstleniyor. Yönetmen yardımcılığını Gülin Kılıçay’ın yaptığı oyunda; Semaver Kumpanya’nın başarılı Oyuncuları Sezin Bozacı, Asil Büyüközçelik, Banu Çiçek, Ani Haddeler Pekman ve Serkan Keskin rol alıyor.

“Bir Tutam Hayat”; Anton Çehov’un “küçük şakalar” olarak nitelendirdiği “Ayı”, “Evlenme Teklifi”, “Düğün”, “Tütünün Zararları” ve “Arabalık” adlı kısa Oyunlarından uyarlandı. Oyun; günümüzTürkiye’sinde, orta sınıf bir ailenin içine düştüğü birbirinden komik durumlara eleştirel bir bakışla yaklaşıyor. Eğlenceli replikleri, müzikleri ve yüksek temposuyla keyifli bir tiyatro deneyimi sunan “Bir Tutam Hayat”; ilginç kostümleriyle de dikkat çekiyor.

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı kapsamında sahnelenecek “Bir Tutam Hayat”; 12 Nisan 2011, Salı akşamı saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda izlenebilir.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.