İmamlar Tiyatrosu Büyük Beğeni Topladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Düzce Gümüşova ilçe din görevlileri tarafından kurulan tiyatro grubu ilgi ile izleniyor.
Tamamı imamlardan oluşan tiyatro grubu, şimdi de Düzce Din Görevlileri Derneği tarafından düzenlen organizasyonda sahne aldı ve büyük beğeni topladı.

İl Müftülüğü salonunda gerçekleşen tiyatro etkinliğine müftülük personeli, bay bayan görevliler ve vatandaşlar katıldı. Çanakkale Savaşı’nda yaşanan fedakarlık ve kahramanlığı ele alan oyun, duygusal anların yaşanmasına vesile oldu. Üç sahneden oluşan ‘Sıra Kimde’ adlı tiyatro oyununda 13 imam hatip görev alıyor. İlk oyunları olmasına rağmen çok başarılı bir performansla maharetlerini sergileyen din görevlileri, sosyal ve kültürel alanda gösterdikleri başarı ile takdir gördü.

İmam Hatip Süleyman Torun, grubun, ilk oyunu ilçede hem öğrencilere hem halka oynadığını ve üçüncü oyununu il merkezinde gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Torun, tamamı din görevlilerinden olan tiyatro grubunun, ilde bir ilki oluşturduğunu belirterek, verdikleri hizmetten ve  gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Kendilerinin yazıp yönettiği oyunda görev alan tüm meslektaşları ile il ve ilçe müftülük yöneticilerine teşekkür eden Torun, bu oyundan sonra yaz Kur’an kurslarını konu alan bir oyun sahneye koymaya hazırlandıklarını dile getirdi.

Stargazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.