“Suya Hasret Canlar” Ortacalılarla Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ortaca Müftülüğü’nün 2011 yılı içinde kültürel etkinlikleri kapsamında; Muğla İl Müftülüğü tiyatro grubunun yazarak, sahneye koyduğu “Suya Hasret Canlar” adlı tiyatro oyunu, Ortaca Halkı ile buluştu.

Tiyatroyu, Müftü Dr. İbrahim Özler, Mal Müdürü Hüseyin Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, Köyceğiz, Dalaman, Marmaris, Fethiye İlçe Müftüleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan, bazı daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler tiyatro oyunu ile ilgili yaptığı konuşmada kendilerini yalnız bırakmayıp salonu dolduran herkese teşekkür edeken; “Bu tür kültürel etkinliklerimiz yıl içerisinde devam edecek” dedi.

Tiyatro, günümüzde yozlaşan gençliğin kendi benliğine dönmesi; Kur’an okuması, Türkçe meali olan kur’anın okunmasından sonra, insanlık için birçok gerçeği 14 Asır öncesinde yazıldığını görerek, özüne dönüleceğini konu alıyor.

İsmail Zorbey, Aytekin Çelikdemir, Dilaver Çakır ,Metin Polat, Mehmet Çıtır, Fatih Kahraman, Fatih Kesgin, Çağın Kaya, Nurullah Tosun, Özer Koyuncu,Yusuf Cezaoğlu, Mehmet Ali Atıcı ve Bülen Üzün’den oluşan 13 kişilik ekibe oyun sonunda; oyunculara günün anlam ve önemini taşıyan birer plaket verildi.

Haberciniz

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.