Festival Karaborsa 23 Haziran’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Korkuya inat, neşeli sanat!

Hayat Televizyonu ekranlarında dördüncü sezonunu geride bırakan “az bulunur kıymetler borsası” KARABORSA, sezonu özel bir festivalle kapatıyor. Karaborsa ekibi, Karaborsa’ya konuk olan sanatçılar ve Karaborsa izleyicilerini biraraya getirecek olan festivalin sloganı, “Korkuya İnat Neşeli Sanat”…

Festivale, pek çok müzik grubunun yanı sıra, Şehir Tiyatroları sanatçıları da toplu halde katılacaklar ve “Festival Karaborsa”, İŞTİSAN’ın düzenlediği Sanat Maratonu’nun ardından “özgür sanat” çığlığının yankılandığı bir platforma dönüştürme hedefi var.

DOLU DOLU BİR PROGRAM

23 Haziran Cumartesi günü saat 14.00 ile 21.00 arası Harbiye’deki Nişantaşı Sanat Parkı’nda gerçekleşecek “Festival Karaborsa”da, Luxus Orientblues, Grup ABDAL, Feryal Öney (Kardeş Türküler), ENTU, Teneke Trampet ve Eski Bando müzik grupları sahne alacak.

Ayrıca, Türkiye’nin ilk ve tek palyaço topluğu “Palyaço Modern” de, “Seni Yenicem İstanbul” adlı gösterisini festival alanında sahneleyecek. Festival Karaborsa’ya, pek çok sanatçı ve şair de özel performanslar ve şiirlerle katılacak.

‘AZ BULUNUR KIYMETLER’

Karaborsa programı, “az bulunur kıymetler borsası” sloganıyla Cumartesi akşamları Hayat Televizyonu’nda yayınlanıyor. Kültür sanat gündemli bir sohbet programı olan Karaborsa’ya geçen dört sezonda 500’ün üzerinde sanatçı konuk oldu; 100’ü aşkın müzik grubu canlı performanslarını sergiledi. Tiyatro başta olmak üzere, sinema ve müzik gibi pek çok sanat dalının konuşulduğu Karaborsa, geçtiğimiz sezon Direklerarası Seyircileri’nin “özel ödül”üne de layık görülmüştü. Mustafa Kara’nın sunduğu program, cumartesi akşamları 22.00’de yayınlanıyor ve 2,5 saat sürüyor.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.