Burak Aksak, Mekan Artı’ya Akşam Kahvesi’ne Geliyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sevilen dizi “Leyla ile Mecnun” un genç senaristi Burak Aksak, sevenleriyle Mekan Artı’da buluşuyor.

Mekan Artı, Kasım ayı itibariyle her ay alanında uzman bir konuğu akşam kahvesi içmeye davet ediyor.

Sınırlı sayıda katılımcı ile samimi bir ortamda keyifli bir sohbet ortamı yaratmaya çalışan Mekan Artı ilk konuk olarak senarist Burak Aksak’ı ağırlıyor. Başarılı senarist, hayranlarıyla Akşam Kahvesi Sohbetleri ile bir araya geliyor.

13 Kasım saat 20:30’da ücretsiz gerçekleşecek sohbete sadece 50 kişi kabul ediliyor. Bu nedenle katılım öncesi rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Burak Aksak Kimdir?

İlköğretimini Yedikule’de, orta öğretiminiyse Koca Mustafa Paşa Lisesinde tamamlamıştır. Şu an hala Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde okumaktadır. 2006 yılın’da kazandığı bursla Plato Film Okuluna girmiştir. Ayrıca Ekol Drama Sanat Okulu’nda “Kamera Önü Oyunculuğu eğitimi vermektedir. Televizyon hayatına Selçuk Aydemir’le beraber senaristliğini yapıp yönettiği TRT’de yayınlanan Ramazan Güzeldir dizisiyle başlayan Burak Aksak yine TRT’de Onur Ünlü’nün yönettiği Leyla ile Mecnun’un senaristiğini yapmaktadır. Uluslararası film eleştiri sitesi IMDb’de 15.098 oy üzerinden 9.3/10 puan alan Leyla ile Mecnun sitenin en iyi televizyon dizileri listesinde ilk 10 içerisinde yer almıştır. Bu başarıyı yakalayan ilk Türk dizisidir.

Rezervasyon No: 0 212 224 57 56
iletisim@mekanarti.com
www.mekanarti.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.