Pippa, Şişli Black Out Sahnesi’nde!

Pinterest LinkedIn Tumblr +
İpek Türktan Kaynak, Bekir Çiçekdemir, Burcu Seçmeer ve Kubilay Çamlıdağ’ın rol aldığı Pippa, 1 Kasım’da sahne almaya hazırlanıyor. Pippa 1 Kasım’da Şişli Black Out Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşuyor.
İtalyan Pippa Bacca ve Silvia Moro, barış ağı kurmak amacıyla Kudüs’e doğru yola çıkacaklardır. Bu yolculukta Diyarbakır’lı Ali Rıza ile yolları kesişecek olan iki arkadaşı hazin bir son beklemektedir.
Yönetmenliğini Lerzan Pamir’in yaptığı Pippa, ödüllü Deniz Altun tarafından kaleme alındı. Pippa’nın konusu kısaca şu şekilde:
İtalyan performans sanatçısı Pippa Bacca arkadaşı Silvia Moro ile beraber Milano’dan Kudüs’e otostopla gitmeyi ve bu şekilde bir “barış ağı” kurmayı tasarlar. Pippa’nın yolculuğu talihsiz bir şekilde yarım kalmadan önce, bambaşka sebeplerle Diyarbakır’dan yola çıkan Ali Rıza ile kesişir.
Birbiriyle paralel ilerleyen iki hikayede var olma savaşı veren bir göçmen ile projesini tamamlamaya çalışan bir sanatçının merceklerinden yol hikayeleri anlatılır.
Pippa, beş Avrupa ülkesi arasında ortaklaşa gerçekleştirilen “Europe Now” projesi için kaleme alınmıştır. Deniz Altun geçen yılın Tiyatro Ödülleri en iyi oyun yazarı adaylarındandır. Son oyunu Gül’e Ağıt, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda sahnelenmiştir.
Fiyatları Tam 28.50 TL, Öğrenci 18.50 TL şeklinde belirlenen Pippa’nın biletleri www.biletix.com adresinden temin edilebilir.
Star
Paylaş.

Yanıtla