Akbank Sanat'tan Dünya Dans Günü'ne özel program!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

akbank-sanat-tan-dunya-dans-gunu-ne-ozel-program--3219523Akbank Sanat, 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde bale dersinden atölye çalışmalarına ve dans gösterilerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Bale Eğitmeni Suzan Alev Gören’in yönetimindeki klasik bale dersi ile başlayacak etkinlik, ardından koreografi sihirbazı olarak tanımlanan ve kariyerine New York’ta devam eden Korhan Başaran’ın Çağdaş Dans Atölyesi ile devam edecek. Klasik bale dersi ve Çağdaş Dans Atölyesi’ne, dansa gönül veren herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında, ayrıca Korhan Başaran’ın yarattığı ve New York’ta sürdürdüğü, daha sonraları bir gösteri metodu olarak da kullanılan, “Gathering”  isimli performansın İstanbul’daki ilk ayağı “İstanbul’da Bir Gathering” başlığı altında Akbank Sanat’ta gerçekleştirilecek. Dans, müzik ve tiyatro gibi farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getiren ve  iki ayrı seans olarak izleyiciyle buluşacak olan performans sürpriz sanatçıların katılımıyla renklenecek.

Dünya Dans Günü Akbank Sanat Etkinlikleri
Yer: Akbank Sanat
Tarih:  29 Nisan 2013, Pazartesi
Program:   11.00 – 12.30 Klasik Bale Dersi – Suzan Alev Gören
13.00 – 15.00  Çagdas Dans Atölyesi – Korhan Başaran
20.00 – 21.00 Dans Gösterisi: Gathering
21.00 – 22.00 Dans Gösterisi: Gatherine
Dans Gösterisi Bilet Fiyatları: Tam: 20 TL Öğrenci: 10 TL
Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.