Şahan Gökbakar’dan MHP’li Yönter’e Yanıt: ‘Ben Recep İvedik Değilim’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in sosyal medya paylaşımının ardından, sanatçı Şahan Gökbakar’dan yanıt geldi. Gökbakar, “Ben Şahan Gökbakar olarak bırakın ünlü olmayı, bir insan olarak ben, sizin bana yaptığınız bu hakaretlerin karşılığını size aynı dozdan versem bana yakışır mı?” dedi.

Ülkemizde meydana gelen yangınlarla ilgili savcılığın da soruşturma başlattığı ‘Help Turkey’ paylaşımlarıyla yardım isteyen ünlülerin hedef gösterilmesinin ardından Şahan Gökbakar da sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında bu durumdan bahsederek, tepki göstermişti.

Gökbakar’ın videosu üzerine, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “Seviyen aynen Recep İvedik… Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar… Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma… Güldürmeden önce utanmayı dene!” şeklinde paylaşım yaptı.

Şahan Gökbakar ise İzzet Ulvi Yönter’in kendisine yönelik sözlerinin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi.

‘Ben Kendime Yakıştırmam’

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Gökbakar şunları söyledi:

  • Bir partinin genel başkan yardımcısı sıfatını taşıyan bir insan olarak siz bana bu hakaretleri ettiğinizde ben size normal sıradan bir insan olarak, sokakta biri bana bu hakaretleri etse ona vereceğim cevabı şimdi size versem uygun kaçar mı? Bu doğru olur mu? Bana yakışır mı?
  • Ben Şahan Gökbakar olarak bırakın ünlü olmayı, bir insan olarak ben sizin bana yaptığınız bu hakaretlerin karşılığını size aynı dozdan versem bana yakışır mı? Bir kere ben kendime yakıştırmam bir milletvekiliyle böyle konuştuğum için. Bir milletin vekiline hakaret ederek konuşmayı kendime yakıştırmam.

Devamı için tıklayınız.

Sözcü

Paylaş.

Yanıtla