29. İstanbul Amatör Tiyatro Günleri Başlıyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / 29. İstanbul Amatör Tiyatro Günleri başlıyor.

İstanbul Amatör Tiyatro Günleri’ni düzenleyen; Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, İTÜ Taşkışla Sahnesi ve İstanbul İktisat Sahnesi şenlik hazırlıklarını tamamladı! Bu sene 29’uncusunu düzenledikleri İstanbul Amatör Tiyatro Günleri’ni (İATG) 8-13 Kasım tarihleri arasında kampüslerden online* olarak gerçekleştirecekler. Yıllardır düzenleyici ve konuk toplulukların birbirleriyle etkileşime geçmelerini, yaptıkları üretimleri ve çalışmaları paylaşmalarını sağlamayı amaçlayan şenliklerine tüm tiyatro severleri bekliyorlar.

Şenlik takvimi ise şu şekilde:

8 Kasım Pazartesi 19.00 – Dijital Tiyatro İmkanları: Podcast ve Ses Tiyatrosu (Söyleşi)
10 Kasım Çarşamba 19.00 – Üniversite Sanat Kulüplerinde Cinsel ve Cinsiyetçi Şiddet (Sunum)
11 Kasım Perşembe 19.00 – Amatör Tiyatrolar ve Dijital Üretim: Tiyatro Yaşayan “Bank’O: Bir İş Hikayesi” (Söyleşi)
11 Kasım Perşembe 20.30 – Üniversitelerin Dönüşümü: Gösteri Sanatları Kulüplerine Etkisi (Söyleşi)
12 Kasım Cuma 19.00 – Dijital Sahne: Bir Giriş (Sunum)
13 Kasım Cumartesi 14.00 – Amatör Tiyatrolar ve Dijital Üretim: Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları “Shakespeare Soruşturması” (Söyleşi)
13 Kasım Cumartesi 15.30 – Amatör Tiyatrolar ve Dijital Üretim: Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü “Bir Düşün Ardından” (Söyleşi)
13 Kasım Cumartesi 17.00 – Amatör Tiyatrolar ve Dijital Üretim: İstanbul İktisat Sahnesi “Sıradan Bir Gün”, “Japon Kuklası”, “Hamileler” (Söyleşi)
13 Kasım Cumartesi 18.30 – Amatör Tiyatrolar ve Dijital Üretim: İTÜ Taşkışla Sahnesi “Şişhane’ye Yağmur Yağıyordu” (Söyleşi)

*Etkinlikler zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir. Sosyal medya hesaplarından da ulaşabileceğiniz kayıt formunu doldurduğunuzda tüm etkinliklerin zoom linkleri mail yoluyla size iletilecektir.

Kayıt formu:  forms.gle/tBDzizNPaRFkVGyLA

https://www.istanbulatg.com/

Instagram: @istanbulatg

Twitter: @istanbulatg

Facebook: @istanbulatg

Paylaş.

Yanıtla