Dans Konuşmaları: Daha İyiye Doğru

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çevrimiçi bir dergi olarak dans ve performans sanatları alanındaki yazılı üretimi desteklemeyi ve arttırmayı hedefleyen Kineo Dergi’nin düzenlediği “Dans Konuşmaları: Daha İyiye Doğru” Akbank Sanat’ın ev sahipliğinde Türkiye’deki güncel dans alanının durumuna ışık tutuyor. Dört hafta sürecek ve alandan farklı isimlerin deneyimlerini ve konu üzerine düşüncelerini paylaşacakları konuşma dizisinde kişi ve kurum bazında Türkiye’de dans alanında doğruların, yanlışların, iyileştirilebilecek noktaların üzerine paylaşımlar yapılacak.

Bu alanla ilgili olan herkesin davetli olduğu bu konuşma dizisinde amaç, dayanışma duygusu içinde, kolektif bir düşünme süreci başlatmak. Dans alanının görünürlük ve değerinin artması yolunda neleri farklı yapmamız gerekiyor olabilir? gibi sorulara bu konuşmalar sonrasında cevap bulmaya çalışırken yepyeni sorularla ortak bir düşünme alanı oluşturmak hedefleniyor.

* Program kapsamındaki söyleşilere katılmak için, katılmak istediğiniz söyleşinin etkinlik sayfasına giderek sayfa üzerindeki “Kayıt Ol” butonu aracılığıyla kaydınızı oluşturabilirsiniz. Her bir söyleşi için kayıtlar, ilgili etkinliğin detay sayfası üzerinden etkinlik tarihine 1 hafta kala açılacak ve “Kayıt Ol” butonu görünür hale gelecektir. Tüm etkinlikler ücretsizdir ve katılım 120 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

https://www.akbanksanat.com/program/dans-konusmalari-daha-iyiye-dogru

Paylaş.

Yanıtla