Oyuncu Ulvi Alacakaptan: Yerli Tiyatronun Yapıcısı Haldun Taner’di

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sanat hayatının 55. yılını kutlayan oyuncu Ulvi Alacakaptan, “Kendimiz gibi oynadığımız bir yerli tiyatromuz maalesef yok. Bence yerli tiyatronun yapıcısı Muhsin Ertuğrul değil Haldun Taner’di” dedi.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan, 75. doğum günü ve 55. sanat yılı vesilesiyle, Haliç Nevi Kafe’de gerçekleştirilen programda sevenleriyle bir araya geldi.

AA’nın aktardığı habere göre; Sanat hayatında geride bıraktığı zamanlara hayretle baktığını dile getiren Alacakaptan, kendisine her zaman en büyük desteği annesinin verdiğini söyledi.

Sanatçı, ayrıca kariyeri boyunca hayal ettiği ve etmediği her şeyde rol aldığını belirterek, “Bundan dolayı fazlasıyla mutluyum. İki mahallem oldu bu uzun zamanda. 15 sene karşı mahalledeydim, 40 seneyi aşkındır da İslami camiadayım. Gerçekleştiremediğim sadece bir hayalim oldu, 3 tane tiyatro grubunu aynı anda çalıştırmak. Bunlardan birisi Edirne’den, diğeri Kars’tan, sonuncusu da Ankara’dan yola çıkacaklar ve bir sene boyunca bütün ülkeyi dolaşıp turne yapacaklardı, en büyük arzum buydu. Bu hayalimi gerçekleştiremeden tiyatroyu bırakacağım.” dedi.

Devamı için tıklayınız.

Gazete Duvar

Paylaş.

Yanıtla