İşitme Engellilerin Tiyatro Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği etkinlikleri kapsamında işitme engellilerin tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

İşitme engellilerin vücut diliyle söyledikleri 10. Yıl Marşı’na, etkinliğe gelen vatandaşların da katılması duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Bin kişilik iftar çadırı, 200 adet yiyecek-içecek ve alışveriş stantlarının yer aldığı Osmanlı Çarşısı, yazlık sinema, özel sinema salonu, çocuk oyun alanları gibi farklılıkların yanı sıra, ulusal ve yerel sanatçıların konser verdiği Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği etkinlikleri dolu dolu geçiyor.

Etkinlikler kapsamında ‘Adana Kulağım Olur musun İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’ tiyatro grubunun sergilediği “Çılgın Profesör” adlı oyun seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Adana Vali Vekili Fikret Deniz’in de izlediği tiyatro gösterisinde, işitme engellilerin performansı takdirle karşılandı.

“Çılgın Profesör” oyunundan sonra ‘Adana Kulağım Olur musun İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’ tiyatro grubunun, Türk bayrakları açarak vücut diliyle söyledikleri 10. Yıl Marşı’na vatandaşlar da katıldı. Daha sonra derneğin 5 yaşına girmesi sahnede nedeniyle pasta kesildi. Pastayı Vali Vekili Fikret Deniz, Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Şube Müdürü Remziye Ebrahimisadr, Kulağım Olur musun İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Başkanı Hasan Çalıkuşu birlikte kestiler.

Ramazan Şenliği ve engellilere duyulan hassasiyet nedeniyle Adana Vali Vekili Fikret Deniz, Özürlüler Şube Müdürü Remziye Ebrahimisadr’a plaket ve çiçek verdi. Ebrahimisadr, çiçek ve plaketi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz adına aldığını söyledi.

Beyaz Gazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.