Yardım İçin Rol Kesecekler

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ÇABA Derneği’nin sokak çocuklarının yararına sahneleyeceği ‘Çaba Gala’ adlı oyunda; Defne Samyeli ‘İffet’e, Ayşegül Dinçkök ‘Hürrem’e, Ali Ağaoğlu ise ‘Emir’ karakterine yeniden hayat verecek. 

Sekiz yıldır gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA); yeni bir projeye daha imza atıyor. ÇABA bu kez sokak çocukları için; iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir tiyatro oyununda bir araya getiriyor. 

DİZİDEN SKEÇLER 

Önümüzdeki ay Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Çaba Gala’da; ünlü isimler, popüler dizilerin, popüler karakterlerine yeniden hayat veriyor. Oyunda; dizilerin unutulmaz sahneleri skeçler halinde tekrar canlandırılacak. Gani Müjde ve Tükenmez Kalem ekibinin yazdığı, Ali Sunal’ın sahneye koyduğu ‘Çaba Gala’da rol alacak ünlülerden bazıları şöyle: Mehmet Ali Birand, Cemre Birand, Eda Kosif, İpek Varol, Yasemin Kamhi, Melda Kosif, Zeynep Demirören, Güneri Cıvaoğlu, Ali Ağaoğlu, Abdürrahim Albayrak, Defne Samyeli, Yasin Ekinci, Ayşegül Dinçkök, Güliz Onursal, Suna Vidinli, Mustafa Sarıgül, Maya Portakal, Yağmur Ünal, Vural Gökçaylı, Hıncal Uluç, Ayşe Boyner, Rüştü Reçber…

ÖZEL BİR MERKEZ
‘Çaba Gala’dan elde edilecek olan gelirle Ayvansaray’da sokak çocukları için bir rehabilitasyon merkezinin kurulması hedefleniyor. ÇABA Derneği; beş yıl önce de yine ünlülerin rol aldığı ‘Çabaladık Oynadık’ adlı bir oyunu sahnelemiş ve Bakırköy Çocuk Yurdu’nun yeniden yapılanmasına katkıda bulunmuştu.

KİM, KİMİ OYNUYOR?
Abdürrahim Albayrak: ‘Kuzey’ (‘Kuzey- Güney’ Kıvanç Tatlıtuğ)
Yasin Ekinci: ‘Güney’ (‘Kuzey-Güney’ Buğra Gürsoy)
Ali Ağaoğlu: ‘Emir’ (‘Adını Feriha Koydum’ Çağatay Ulusoy)
İpek Varol: ‘Feriha’ (‘Adını Feriha Koydum’ ‘Hazal Kaya)
Defne Samyeli: ‘İffet’ (Deniz Çakır)
Ayşegül Dinçkök: ‘Hürrem’ (‘Muhteşem Yüzyıl’-Meryem Uzerli)
Cengiz Abazoğlu: ‘Cemil’ (‘İffet’ İbrahim Çelikkol)
Mehmet Ali Birand: ‘Ozan’ (‘1 Erkek 1 Kadın’ Emre Karayel)
Cemre Birand: ‘Zeynep’ (‘1 Erkek 1 Kadın’-Demet Evgar)
Fulya Terim: ‘Cemile’ (‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’-Ayça Bingöl)
Rüştü Reçber: ‘Behzat Ç.’ (Erdal Beşikçioğlu)

 

Turktime

 

 

 

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.