Beyoğlu Kumpanya Sevil Berberi Şubat Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Beyoğlu Kumpanya 2012-13 sezonunda Sevil Berberi ile tekrar seyirciyle buluşuyor.
Daha çok kendi kalemlerinden çıkan sokak oyunları ve müzikallerle tanınan Beyoğlu Kumpanya, ilk kez klasik bir tiyatro metni ile bir yıllık aradan sonra seyirciyle buluşuyor.
Sevil Berberi Beyoğlu Kumpanya için kendisinin kaleme almayıp da sahnelediği ilk ve tek tiyatro metni olma özelliğini taşıyor.
Metin,Fransız Tiyatrosu tarihinde önemli bir yer tutmuş olan Beaumarchais’in 1775-1781 yılları arasında kaleme aldığı Figaro üçlemesinin ilk eseri ve otoriteler tarafından Fransız Devrimi’nin habercisi olarak görülüyor.  Beyoğlu Kumpanya bu yeni oyununu sezon boyunca Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahneleyecek ve ayda bir şehir içi ve şehir dışı turneler gerçekleştirecek
Sevil Berberi
Renkli politik kişiliği ve yazarlık yeteneği ile Fransız Tiyatrosu tarihinde önemli bir yer tutmuş olan Beaumarchais’in 1775-1781 yılları arasında kaleme aldığı Figaro üçlemesinin ilk eseri olan Seville Berberi otoriteler tarafından Fransız Devrimi’nin habercisi olarak görülür
Şubat ayı oyun takvimi
3 Şubat Cts Saat:15.oo  NHKM (biletler tükendi) ”Sevil Berberi”
8 Şubat Cuma PSAKD Dayanışma Gecesi – Ümraniye Princess Düğün Salonu 19.oo – Biletinizi PSAKD şubelerinden temin edilebilir.
16 Şubat Cts Saat 20.30 NHKM ”Sevil Berberi”
23 Şubat Cts Kocaeli Halk Eğitim Sahnesi (saat ve bilet rez. duyurulacak) ”Sevil Berberi”
Beyoğlu Kumpanya Facebook
https://www.facebook.com/groups/72992470581/
http://www.beyoglukumpanya.org/

Beyoglu Kumpanya – Sevil Berberi Subat 2013 Oyun Programı !

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.