Bizoyuncular, Cihangir'de BO SAHNE'de

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bizoyuncular, 10. yaşına Cihangir’in ortasında, sanatseverlerin kolayca ulaşabileceği BO SAHNE’ yi, 2013 Ocak ayında Tiyatro dünyasına kazandırarak giriyor. “Şehrin merkezinde oyun oynanan, oyun oynamayı öğreten, dans edilen, şarkı söylenen, sohbet edilen, kitap okunan, prova ve çekim yapılan bir mekan hayal ettik. Yıllar süren mekan arayışımız boş bir arsada umutlandı. Kolonsuz, özgür alanları olan bir yapı inşası için projemize inanan insanlarla uzun bir yola çıktık. BO SAHNE çağdaş tasarımı ve teknik alt yapısıyla hem kendi prodüksiyonlarına hem de nitelikli prodüksiyonlara kapısını açıyor.”
Adolf
Ölüm bütün sorunları çözer. İnsan yoksa sorunda yoktur!
Oynayan: Burak Sergen
Yazan: Pip Utton
Çeviren: Sinan Gürtunca
Dekor: Bo Sahne
Kostüm: Hatice Kübra Erişir
Reji Asistanı: Yasemin Yıldız
Afiş – Fotoğraflar: Mehmet Turgut
Reji: Bizoyuncular
Genel Sanat Yönetmeni: Levent Özdilek
Yazar Hakkında: 1952 doğumlu olan Pip Utton, İngiltere’nin önemli aktör ve oyun yazarlarındandır. Pip Utton halen Edinburgh Fringel Festivali Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’dır. Eserleri arasında “Chaplin”, “Bacon”, “Adolf”, “Azim”, “Sadece Yalnızlar”, “Babanın Oğlu”, “Dünyalar Savaşı”, “Noel İlahisi”, “Dickens”, “Notre Dame’ın Kamburu”, “Etiketler” ve “Dünyanın Merkezinde Bir Pazar Sabahı” sayılabilir.
Ödüller, Adaylıklar, Festivaller: Pek çok ülkede sahnelenmiş bu oyunla Pip Utton, 1998 Fringe Ödülü, 2002 Thespis Uluslararası Monodrama En İyi Aktör Ödülü’nü almıştır.
Oyun Programı
18-19-22 Mart 20.30 ( BO Sahne )
23 Mart 15.00 ( BO Sahne )
Biletler : BILETIX
BO Sahne İletişim
Adres : Ağa Hamamı Sokak No: 18 Cihangir-Beyoğlu/İSTANBUL
Tel : 0 212 / 251 37 41
Mail : bosahne@gmail.com
BO Sahne Facebook
BO Sahne Twitter
Paylaş.

Yanıtla