Pandomim Sanatçıları, Üniversitelilerle Çöp Topladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

pandomim-sanatcilari-universitelilerle-birlikte-sahilde-cop-topladi-1231296h

İzmit’te Şehir Tiyatroları’nın eski oyuncusu Nagihan Zengin tarafından kurulan amatör Kocaeli Pandomim Tiyatro Topluluğu oyuncuları, Çevre Haftası nedeniyle Körfez İlçesi’nin Hereke sahilinde, üniversite öğrencileriyle birlikte temizlik çalışması yaptı.

Sanatçı Nagihan Zengin, Kocaeli Pandomim Tiyatro Topluluğu’nun 9 oyuncusu, Kocaeli Üniversitesi’nin Hereke Kampusü’nde üniversitelilerle birlikte Hereke sahilinde toplandı. Kalabalıktakiler ardından sahil şeridinde bulunan tüm çöpleri topladı. Pandomim giysileri ve makyajlarıyla bu etkinliğe katılan oyuncular, zaman zaman kendilerini izleyenlere de kısa gösterilen yaparak onlarla da kaynaşıp pandomim sanatını anlattı.

Nagihan Zengin, tamamen amatörlerden oluşan grubun kısa sürede tutulduğunu ve talep helinde istenilen yerlerde gösteriler yaptıklarını söyledi. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine de katıldıklarını, aynı zamanda pandomim sanatını da tanıtmaya çalıştıklarını söyleyen Zengin, bu sanatı yapmak isteyen yetenekli gençlere de kapılarının açık olduğunu belirtti.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.