Grup Mis, 5. Genç Sahne Tiyatro Festivali’nde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi kapsamında kurulan Marmara İletişim Sahnesi’nin (Grup Mis) 5. Genç Sahne Tiyatro Festivali’nde Sabahattin Kudret Aksal’ın Kahvede Şenlik Var isimli oyununu sahneleyecek.

Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği 5.Genç Sahne Tiyatro Festivali kapsamında Grup Mis, 11 Mayıs 2011 Salı, saat 17.00’da Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak.

Sabahattin Kudret Aksal’ın yazdığı Kahvede Şenlik Var, evlenmek için bir kahveye giden bir erkek ve kadının tanışmaları ve yaşadıkları tezatlıkları mizahi bir dille anlatıyor.

Kahvede Şenlik Var oyununda; Grup Mis oyuncuları Özlem Yıldırım, Canberk Noyan Harmancı ve İlker Özdemir rol alacak. Grubun yönetmenliğini Özlem Yıldırım, sahne amirliğini Reyhan Palaz üstlenirken ışıkta Rıdvan Gürses ve Egesel Yıldırım, müzikte Damla Şerbetçi, İrem Erzü görev alıyor. Oyun daha önce 19. İstanbul Amatör Tiyatro Festivali kapsamında Boğaziçi Üniversitesi’nde, Zeytinburnu Eski Atatürk Kültür Merkezi’nde, Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde, Kocaeli Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde, Konya Selçuk Üniversitesi S. Demirel Kültür Merkezi’nde ve Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Konferans Salonu’nda Grup Mis tarafından sahnelendi.

5-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Genç Sahne Tiyatro Festivali ulusal nitelikte olup; profesyonel, amatör, üniversite ve lise tiyatro topluluklarını ağırlayacak. Etkinliğe katılım ücretsiz!

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.