‘Haraşo Hayatlar’ Milas’ta Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milas Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından düzenlenen “Haraşo Hayatlar” adlı komedi oyunu Milas’ta sahnelendi. Tiyatro ve sinema dünyasından birçok ünlü ismin rol aldığı oyun, tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Süpervizörlüğünü Zeki Alasya, yönetmenliğini Halit Akçatepe’nin yaptığı “Haraşo Hayatlar” adlı komedi oyununda sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simalarından Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Tuncay Gürel, Birgül Ulusoy, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Muzaffer Özdemir, Yusuf Gölet ve Volkan Saraçoğlu rol aldı. Tiyatro gösterisini Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Milas Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aşık, Milas Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Yüksel Perk, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Emniyet Mensupları ve ailelerinin yanı sıra, kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi.

İnsani ilişkilerin geçmişten günümüze değişimine ışık tutan beş sahnelik oyunda gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamadığı için sürekli sorunlar içinde yaşayan değişik kesimlerden insan tipleri canlandırıldı. Güncel sinema filmleri ve televizyon dizilerinden gündemi meşgul eden bölüm ve konulara atfen sık sık esprilerin de yer aldığı oyun, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Anadolu Haber

Paylaş.

Yanıtla