Birçok Ülkede Sahnelenen “Sözleşme” Türkiye’de İlk Kez!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oyunları birçok dile çevrilen ve sahnelenen dünyaca ünlü İngiliz yazar Mike Bartlett’ın kaleme aldığı “Sözleşme” (Contractions) türk seyircisiyle ilk defa buluştu. GİMP’in yeni oyunu “Sözleşme”, başarılı yazarın Türkiye’de sahnelenen ilk oyunu…

Müthiş bir matematikle makul hale getirilen korkunç yasaklar bir süre sonra etrafınızı sardığında yapılacak tek şey kalacak; görmemek… Çünkü aslında ‘her şey yolunda’!

Yönetmenliğini Şehir Tiyatroları sanatçısı Aziz Sarvan’ın üstlendiği, Derya Şahan ile Pınar Fidan’ın rol aldığı oyun, Şubat ayı boyunca her salı ve cumartesi Galata Perform’da!

TARİH: 25/28 Şubat, Cumartesi/Salı

SAAT: 20.30

YER: Galata Perform

SÜRE: 60 dk

Biletlerinizi oyundan önce Galata Perform gişesinden temin edebilir ya da aşağıdaki numaradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Rezervasyon

0533 0306431

Galata Perform

Büyük Hendek Cad. No:21/2 Galata Kule Dibi – Beyoğlu

(Galata Kulesi’nin karşısındaki İş Bankası binası solunuzda kalacak şekilde  ileri doğru 100 mt yürüyünce solda)

gimptiyatro@gmail.com

“Bartlett, hiciv sanatına olağanüstü bir armağan sunuyor. Acımasızca komik ve gaddarca inandırıcı bu eserde, altmetnin zehirli bulutları, sessizliklerin içinde gizleniyor.”

The Telegraph

“Bartlett tıpkı Havel’in ya da Ionesco’nun yazdığı absürd oyunlardaki gibi, ölümcül sona çok sağlam bir önermeyle gidiyor ve havada müthiş bir metaforun kokusu kalıyor.”

The Guardian

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.