Cirque Du Soleil bir kez daha İstanbul’da!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cirque Du Soleil uzun süredir beklenen; en yaratıcı, ihtişamlı ve en akrobatik şovu olan Alegria ile bir kez daha İstanbul’da!

Finansbank’ın ana sponsorluğunda düzenlenen şov, 2012’de asla kaçırılmaması gereken gösteriler arasında yerini alarak, görselliğiyle tiyatro, dans ve fiziksel sınırları zorlayan performansın doruğa çıktığı muhteşem bir gösteriye imza atacak. Alegria gösterisi 22 Eylül – 14 Ekim tarihleri arasında Ülker Arena ve Ora Arena’da sahne alacak. Pozitif Live tarafından düzenlenen şovun bu sene için en önemli özelliği ise İstanbul’da hem Asya’da hem de Avrupa kıtasında 2 şovun üstüste gerçekleşiyor olması.

Sahne tasarımı, müzikleri, dansları, kostümleri ve makyajlarıyla gösteri sanatlarında bir devrim yaratan Cirque du Soleil’i bugüne kadar dünyanın farklı yerlerinde 100 milyondan fazla kişi izledi. Kanada-Quebec’li Cirque du Soleil topluluğu, geçtiğimiz yıl İstanbul’a ilk kez gelmiş ve büyük bir başarı elde etmişti. Saltimbanco gösterisi toplamda 16 şovun tükenmesiyle 80.000 kişiye ulaşmayı başarmıştı.

Biletler 4 Haziran’da tüm biletix gişeleri ve biletix.com’da satışa çıkacak. Finansbank’ın tüm kredi kartlarına %20 indirim fırsatı bilet alacak ilk 2.000 kişiyi bekliyor!

Detaylı bilgi için www.pozitif.info adresini takipte kalın.

Alegria Hakkında:

İspanyolca’da  gururlandırıcı, sevinç ve  mutluluk veren anlamına gelen Alegria, 15 ülkeden 55 sanatçı ve müzisyenle  uluslararası bir gösteri sunuyor. Alegria lüks kostümlü, artistik ve atletizmin göz kamaştıran uyumuyla gösterişli bir sette canlı sergilenen orijinal  müzik ile, barok ve opera tarzında bir stile sahip. Sonuç, etkileyici  bir hüner, güç ve sürat ile adeta izleyenleri kendinden geçiren bir performans haline dönüşüyor. Alegria’nin  dramatik bir erotizmle nefes kesen senkron trapez ve yerden 40 ft (… m) yüksekte uçarak  enerji dolu Aerial yüksek bar akrobasi  gösterileri de özel bir yere sahip. İki çevik artistin  yanan bıçaklarla tehlikeli Alevli bıçak dansının ritminde  kıvrık  Moğol geleneğini  yeniden canlandırmalarını bir düşünün. Sahne altında gizemli  şekilde saklanan bir trampolin sistemi üzerinde yapılan Power Track gösterisinde de izleyici gençliğin enerjisini  hissedebiliyor.

Rus barlarından, senkron trapezlere, ateş toplarıyla nefes kesen jönglörlere kadar toplamda 9 farklı şov izleyicilere nefes kesen anlar yaşatacak.

Guy Laliberté’nin kurduğu muhteşem topluluk Cirque du Soleil’in Franco Dragone yönetmenliğindeki Alegria gösterisi bir şovdan çok her yaştan izleyiciyi büyülemeyi başaran yaratıcı ve heyecan dolu bir deneyim.

ŞOV DETAYLARI:

Program:
Ülker Arena

22 Eylül Cumartesi-        20:00
23 Eylül Pazar-        17:00
29 Eylül Cumartesi-        20:00
30 Eylül Pazar-         17:00

Ora Arena

6 Ekim Cumartesi-        20:00
7 Ekim Pazar  –            17:00
13 Ekim Cumartesi-        20:00
14 Ekim Pazar-        17:00

Bilet Fiyatları:

ORA Arena;
Club Seats –             327 TL
Kategori 1 –             220 TL
Kategori 2 –             166,5 TL
Kategori 3 –             112 TL
Kategori 4 –             56 TL

Ülker Arena;

Kategori 1 –             220 TL
Kategori 2 –             166,5 TL
Kategori 3 –             112 TL
Kategori 4 –             56 TL

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.