Tofaş Çalışanları Kulüp Kurdu, Tiyatro Sahneledi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tofaş çalışanlarından oluşan Tofaş Tiyatro Kulübü perdelerini ‘Kaç Baba Kaç’ oyunu ile açtı. Ray Cooney’in ünlü eseri, ‘Kaç Baba Kaç’, kariyeri için önemli bir konferansın açılış konuşmasını yapacak olan Dr. David’in başına gelen talihsizlikleri mizahi bir dille anlatıyor. Başhemşire, rektör, Ted’in annesi, David’in eşi, bevliye doktoru, genç bir hemşire ve bunalmış yaşlı bir hasta gibi karakterlerle ve içinden çıkılmaz bir hal alan hikayesiyle oyun izleyicileri kahkahalara boğdu.

Oyunun yönetmenliğini yapan ve Tofaş Tiyatro Kulübü’nün büyük başarılara imza attığına dikkat çeken Kamil Atliman, şunları söyledi: “Her yıl yeniliklere imza atan tiyatro kulübümüz bu yılda bir bulvar komedisi ile izleyicisi ile buluştu. Yedi yıl önce kurulan Tofaş Tiyatro Kulübü bu yıl 10. oyununu sahneledi ve düzenli olarak perde açan tiyatro toplulukları arasında yer alarak Tofaş artık tiyatroda da bir marka olduğunu kanıtladı. Tiyatro ekibine eş ve çocukları da dahil ederek ekibi büyüttük ve daha büyük bir aile olduk.”

Atliman, Tofaş Tiyatro Kulübü’nün Tofaş içerisindeki farklı departmanları bir araya getirdiğini ve bu kapsamda kurum içi takım çalışmaları ve iletişimi güçlendirmek konusunda da çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

2005 yılından bu yana aktif olarak çalışmalarına devam eden Tofaş Tiyatro Kulübü, bugüne kadar ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’, ‘Şehir Kaçtı Gözüme’, ‘Artiz Mektebi’, ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’, ‘Cengiz Han’ın Bisikleti’, ‘403. Km’ adlı tiyatro oyunlarını, ‘Salak Oğlum’ ve ‘Parola Çivi’ adlı orta oyunlarını, ‘Dile Benden 3 Yıldız’ adlı çocuk oyununu sahneledi.

Tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazanan Tofaş Tiyatro Kulübü, çalışanlarının yanı sıra yan sanayilerinin çalışanları ve Tofaş’ın sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Bursa’daki farklı huzurevlerinin sakinlerini, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocukları da oyunlarında misafir ediyor.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.