Tork Dans Atölyesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sizin Perşembeniz kapsamında her ay bir sanatçı izleyicilerle buluşuyor. İstanbul Modern, Tepe İnşaat’ın Narkule Projesi sponsorluğunda Perşembe günleri ücretsiz.
7 HAZİRAN PERŞEMBE 2012 16.00-18.00
TORK DANS ATÖLYESİ
Tan Temel ve Sernaz Demirel tarafından 2011 yılında kurulan bir sanatçı oluşumu olan TORK Çağdaş Dans Topluluğu, İstanbul Modern’de katılımcılarla buluşuyor. Gündelik hayatımızı belirleyen hızdan yol çıkarak, “nereye gidiyoruz?” sorusuna bedensel farkındalığa odaklanarak yanıt arayan TORK Dans Atölyesi, katılımcıları benlik ve beden kavramları arasındaki ilişkiyi yeniden sorgulamaya çağırıyor. 
Tepe İnşaat’in Narkule projesi sponsorluğunda gerçekleşen “Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri” etkinliklerinde Hüsamettin Koçan, Meriç Hızal, Merih Akoğul, Mustafa Pancar, Ramazan Bayrakoğlu, Seyhun Topuz, TORK Çağdaş Dans Topluluğu ve Taldans atölyeleri yer alıyor. Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşi ve sanat uygulamalarından oluşuyor. İstanbul Modern, bu etkinliklerle ziyaretçilerini hem müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet ediyor hem de sanatçıları tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin deneyime kapı açıyor.
Etkinlik ücretsizdir. Katılım için rezervasyon gereklidir. Bilgi ve rezervasyon: 0212 334 73 41 veya egitim@istanbulmodern.org
 İstanbul Modern

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.