Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nden Kamuoyuna Açıklama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi bugün yaşanan bir olay üzerine kamuoyuna bir açıklama yayınladı. Bu açıklamayı okurlarımızla paylaşıyoruz.

Dergimizden Kamuoyuna Çok Önemli Açıklama!

Bugün Oktay Kaynarca, Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nin kurucularından ve tiyatrodergisi.com.tr’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirkanlı’yı arayarak, bir şahsın dergimiz adına bağış istediğinden bahsetmiştir.

Oktay Kaynarca ile Mustafa Demirkanlı arasında geçen konuşmanın deşifresini aşağıda yayımlıyoruz. Bilinmesini isteriz ki, dergimizin böyle bir kampanyası yoktur ve insanların salgın bir hastalığın pençesinde canlarıyla uğraştıkları böylesi hassas bir dönemde, bağış, yardım, destek vb. adlar altında herhangi bir kampanya düzenlemek aklımızdan dahi geçmez, geçemez.

Oktay Kaynarca, duyarlı davranarak Demirkanlı’yı aramıştır. Ancak dergimiz adına benzer taleplerle karşılaşmış başka insanlar da olabilir.  Bu nedenle, kamuoyuna buradan duyurmak isteriz:

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nin HERHANGİ BİR BAĞIŞ KAMPANYASI YOKTUR, DERGİMİZ ADINA ARAYANLARA İTİBAR EDİLMEMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

****

Oktay Kaynarca ile Mustafa Demirkanlı arasında geçen konuşma:

Kaynarca: Mustafa selam, sizden biri aradı derdimi tam anlatamadım sanırım, hem detaylı anlatayım hem de sitemimi ileteyim.

Demirkanlı: Hayırdır Oktay, kim aradı ve konu neydi?

Kaynarca: Dergi için yardım istedi, böyle bir dönemde öncelikler çok farklı, bunu anlatmaya çalıştım. Sana sitemim de başkasına aratman…

Demirkanlı: Oktay, senin de bildiğin gibi basılı dergiyi 2016 Ocak’ında son sayıyı yayımlayarak sonlandırdık, tekrar çıkartmak gibi bir niyetimiz de yok, olsa bile böyle bir dönemde dergi için destek ister miyiz, kaldı ki senin de dediğin gibi başkasına aratır mıyım? Aşk olsun.

Kaynarca: Rahatladım şimdi, gerçekten çok şaşırmış ve kızmıştım… Hem başka birine aratıyorsun hem de böylesi bir dönemde…

Demirkanlı: İyi ki aramışsın, aramadan içinden söylenebilirdin de, acaba başka kimleri aradılar, biz bir duyuru yapıp tiyatro kamuoyunu aydınlatalım.

(Sonrası, iki arkadaş arasındaki sohbet.)

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.