MHP Genel Başkan Yardımcısı, Şahan Gökbakar’ı Hedef Aldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Günlerdir yangın bölgesinden canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar, MHP’nin hedefinde. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Gökbakar’a “Boş kafanın almadığı işlere karışma” dedi.

Oyuncu Şahan Gökbakar, orman yangınlarıyla ilgili “Help Turkey” etiketiyle paylaşım yapan sanatçıları hedef alan Yeni Asır Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdi.

Gökbakar, sosyal medyada yaptığı canlı yayında, “’Help Turkey’ yazan sanatçılara fişlemeler, hedef göstermeler… ‘Siz nerenin sanatçısısınız…’ Siz nerenin gazetecisiniz? Siz hangi ülkenin basınısınız? Bir kendinize onu sorun önce! Siz hangi ülkede haber yapıyorsunuz? Siz hangi ülkede gazete çıkarıyorsunuz? Önce kendinize bunu sorun. O insanların hepsi kıymetli insanlar. Türkiye’deki herkes gibi kıymetli insanlar. O insanlar bu ülkeye vergi veriyorlar. O insanlar, yaptıkları sanatla oyunculukla, müzikle, bu ülkede yaşayan insanların ruhunu, gönlünü hoş ediyorlar. Siz ne vasıfla o insanları fişliyorsunuz? Yok efendim ‘Help Turkey’ demiş. Hayırdır inşallah!

Komşudan yardım istemek, dünyadan yardım istemek kötü bir şey mi? İnsanların evleri, ocakları, vatanları yanıyor diye, ‘komşular yetişin’ demiş olabilir. Bunda ne kötülük var? Siz nasıl bu insanları alıp da fişlersiniz?” ifadelerini kullandı.

Oyuncunun bu sözlerinin ardından MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gökbakar’ı hedef aldı.

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla