İTÜ Mezunlarından Ömer Faruk Kurhan İçin Başsağlığı Mesajı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

30 Kasım’da kaybettiğimiz Ömer Faruk Kurhan’ın İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Tiyatro Topluluğu, Atölye ve İTÜ Taşkışla Sahnesi çatısı altında tiyatro yapmış dostları bir vefat ve başsağlığı mesajı yayınladı. Sosyal medyadan yayınlanan mesaj şöyle:

Ömer Faruk Kurhan’ı, uzun yıllar birlikte tiyatro faaliyetleri yürüttüğümüz değerli yol arkadaşımızı, önemli bir aydını yitirdik. Üzüntümüz büyük. Kurhan, entelektüel üretimi ile sanat alanında faaliyet gösteren emekçileri bir araya getirmek için gösterdiği çabaları birbirinden ayrı tutulamayacak müstesna bir kişiydi. Bizler, İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Tiyatro Topluluğu, Atölye, İTÜ Taşkışla Sahnesi çatısı altında tiyatro çalışmaları yapmış kişiler olarak onun katkılarından daima istifade ettik ve onu her daim, teori ve pratik düzeyinde sanat faaliyetlerine yön veren, demokrasi, özgürlük, eşitlik temelinde bir toplumsal yaşamı var edebilmek için mücadele eden sebatkâr bir emekçi olarak hatırlayacağız. Yayınları ve anılarıyla, bizlere ve bizden sonraki nesillere yol gösterici olmaya devam edecektir. Başta yakınlarının ve Boğaziçi Üniversitesi bileşenlerinin olmak üzere, yaşamına ve faaliyetlerine dokunarak değer kattığı herkesin başı sağ olsun.

Ayşegül Dost, Berrak Yüce Carvajal, Berrin Yüce, Betül Ay, Burak Üzümkesici, Cemil Sağbaş, Halil İbrahim Topalfakıoğlu, Kerem Rızvanoğlu, Kıvanç Güçkıran, Melih Gündüz, Nihan Acar, Öykü Gürpınar, Özgür Işık, Seda Hayal, Sena Caner, Sercan Gidişoğlu

Paylaş.

Yanıtla