Çamlıca’nın Üç Gülü Tiyatro Oyunu, Kartal’da Tiyatroseverler ile Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kartal Belediyesinin Ocak ayı kültür-sanat programı kapsamında sahneye konulan, ünlü oyuncu Aydan Şener’in başrolde oynadığı, ‘Çamlıca’nın Üç Gülü’ tiyatro oyunu, Kartal’da tiyatroseverler ile buluştu

Çamlıca’nın Üç Gülü tiyatro oyunu, Kartal’da tiyatroseverler ile buluştu

Kartal Belediyesi’nin Ocak ayı kültür-sanat programı kapsamında sahneye konulan, ünlü oyuncu Aydan Şener’in başrolde oynadığı, ‘Çamlıca’nın Üç Gülü’ tiyatro oyunu, Kartal’da tiyatroseverler ile buluştu.

Efe Yeşilay’ın yazdığı, Hakan Altıner’in yönettiği Aydan Şener, Ecmel İs, Işık Selin Günçe, Damla Cercişoğlu, Kahraman Sivri, Kübra Yeşilay, Efe Yeşilay ve Anıl Yülek’in sahne aldığı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi.

Soğanlık Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

“İYİ Kİ TİYATRO VAR”

Tek perdelik olarak sahnelenen ve 1 saat 15 dakika süren oyununun sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi, ünlü oyuncu Aydan Şener ve tiyatro oyuncularına bir teşekkür plaketi takdim ederek, “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde, Kartal’ı İstanbul’un kültür-sanat başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu gece yine harika bir oyun izledik. İyi ki tiyatro var.” ifadelerini kullandı.

Çamlıca’nın Üç Gülü isimli tiyatro oyununun konusu ise şöyle(Haberin devamı için buraya tıklayınız…)

Paylaş.

Yanıtla