İBB Şehir Tiyatrosu Çocuk Hakları Festivali Bugün Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü, bu yıl ikincisini düzenlediği Çocuk Hakları Festivali ile kutluyor. Bugün başlayacak olan festival yarın sona erecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü, bu yıl ikincisini düzenlediği Çocuk Hakları Festivali ile kutluyor. Festival, bugün  İstanbul’un birçok noktasında çocuk ve yetişkinlerin katılımıyla başlıyor.

Kayıt yaptıran İstanbulluların ücretsiz katılabilecekleri,  Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi, Müze Gazhane Meydan Sahnesi, Müze Gazhane T Atölye, Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Sahnesi, Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Sahnesi’nin yanı sıra çocukların rahatlıkla ulaşabileceği mahalle evleri, kütüphaneler ve açık alanlarda düzenlenecek sınırlı kontenjanlı atölyelere çocuklar ve yetişkinler katılabilecekler.

Alanında bilgi ve deneyim sahibi eğitmenlerin yer alacağı, interaktif olarak yapılacak sahnelerimizdeki etkinliklere sehirtiyatrolari.ibb.istanbul adresinden kayıt yapılabilir. Festival hakkında daha fazla bilgi için etkinlik broşürüne ulaşılabilir.

İki gün boyunca sürecek özel programların, çocuk hakları konusunda toplumsal farkındalık oluşturması ve çocuk bakışlı politikaların inşasına yardımcı olması amaçlanıyor.(Haberin devamı için tıklayınız…)

Paylaş.

Yanıtla