Kültür Sanat Emekçileri Tartışıyor | Forum 6: Emek, Mobbing ve Güvencesizlik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kültür sanat emekçileri, “Buradan neyere? Forum 6: Emek, Mobbing ve Güvencesizlik” başlığı ile düzenlenen forumda alandaki sorunlara dair pek çok soruya yanıt arayacak.

Kültür sanat emekçileri, çok sayıda kurumunun çağrısıyla düzenlenen forumda emeklerini ve güvencesizlik, mobbing, ayrımcılık gibi sorunları tartışacak.

“Buradan neyere? Forum 6: Emek, Mobbing ve Güvencesizlik” başlığı ile düzenlenen forumda, “Kültür ve sanat emekçilerinin maruz kaldığı güvencesizlik, mobbing ve sistematik ayrımcılığın tartışılması nasıl ortaklaştırılabilir?”, “Galeri-müze-piyasa ilişkisinin sanat ekosistemine etkileri nelerdir? Sanat ve kültür emeğinin değerini tartışabilmek mümkün müdür?” sorularına yanıt aranacak.

24 Mart Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında TAK’ta gerçekleştirilecek forumun davetçileri şunlar: 5533, Açık Masa, AVTO, Bağımsızlar, BAS, D5 Sanat Ortamı, Darağaç, Hayy Açık Alan, İKSV’ye Açık Mektup ekibi, Kamusal Sanat Laboratuvarı, Karşı Sanat, Kültürhane, m-est.org, MONITOR, Oda Projesi, Omuz Dayanışma ve Paylaşım Ağı, PACT, PASAJ, sezon, Sonra, sub, Tohum Sanat İnisiyatifi

Forum programı şu şekilde:

13:00 – 13:10 Forumun amacı, İletişim Yöntemleri’nin okunması, gönüllü yazılı ve görsel katiplerin belirlenmesi
13:10 – 14:30 Açık tartışma: Emek, mobbing ve güvencesizlik
14:30 – 14:40 Ara
14:40 – 15:40 Açık tartışma: Nereden Buraya?
Kültür ve Sanat alanında örgütlenme deneyimleri 1:
Sanatçı Birliği, Sinema-Televizyon Sendikası, OMUZ Dayanışma ve Paylaşım Ağı
15:40 – 15:50 Ara
15:50 – 17:00 Müştereklerin oluşturulması

EVRENSEL

Paylaş.

Yanıtla