Kuşadası'nda Bayramda Tiyatro Şenliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuşadası Belediyesi tarafından kültür etkinlikleri kapsamında, Bayram boyunca 3 gün Kuşadası sahil bandı üzerindeki Atatürk Meydanında Bayram Şenliği gerçekleştiriliyor. Bayram Şenliğinde sırasıyla Sinan Benginer’in yazıp, Volkan Saraçoğlu’nun yönettiği “İşte Budur” isimli kabare ile Sinan Benginer’in yönettiği, Tolga Güleryüz ve Uğur Demirezen’in rol aldığı “Gerekeni Öğrenmeli Öncelikle” isimli çocuk oyunu sahneye konuyor.

Kuşadasında gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını belirten ünlü tiyatro oyuncusu Sinan Bengier, “Kuşadasında açık havada sahneye koyduğumuz oyunun gördüğü ilgi bizi son derece mutlu etti. Amacımız, bayram boyunca Kuşadalılara ve tatilcilere bir tiyatro şöleni yaşatmaktı. İlk geceden muhteşem seyirci ilgisi bizi inanılmaz motive etti. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungüne tüm ekibimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Ramazan boyunca devam eden ve büyük ilgi gören geleneksel Ramazan eğlencelerinin devamı olacak Bayram Şenliğinde biri çocuklar için olmak üzere iki ayrı tiyatro oyununun sahneye konduğunu belirterek, “Amacımız, Kuşadalılar ile tatil için Kuşadasını tercih eden misafirlerimize eğlenceli bir bayram yaşatmaktı. İlk günden Atatürk Meydanı gösterilen büyük ilgi nedeniyle tam bir tiyatro şölenine dönüştü. Tiyatro gösterilerimiz bayram boyunca devam edecek” diye konuştu.

Çumra Postası

Paylaş.

Yanıtla