‘Cadı’nın Bohçası’ Sur ve Cizre İçin Açılacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

esmerayBİKG tarafından başlatılan, ‘Yaşam: Yerinde, Yeniden’ kampanyası kapsamında, Ritim Kolektifi ve Esmeray’ın sahne alacağı etkinlik düzenlenecek.

Barış İçin Kadın Girişimi (BİKG) tarafından Cizre, Sur, Silopi ve kuşatma altında yıkım yapılan ilçelerle dayanışmak amacıyla başlatılan “Yaşam: Yerinde, Yeniden” kampanyası kapsamında Ritim Kolektifi’nin sahne alacağı etkinlik düzenlenecek. Etkinlik 12 Nisan’da Akatlar Kültür Merkezi’nde 19.30’da başlayacak. Etkinlikte Esmeray tarafından sezon boyunca sahneye konulan ‘Cadı’nın Bohçası’ isimli tiyatro oyunu da seyirci ile buluşacak.

BİKG kampanyaya herkesin destek vermesini isteyerek şu çağrıda bulundu: “Esmeray, Cadının Bohçası’nı bu kez Sur ve Cizre için açıyor, hepimizi ayrımcılık, milliyetçilik, ırkçılık ve erkeklikle yüzleşmeye çağırıyoruz. Sadece Esmeray değil, uzun yıllardır feminist gece yürüyüşünden tanıdığımız Ritim Kolektif de dayanışmayı ritimleriyle büyütüyor. Gelin, hep birlikte olalım, #Heryaşama1oda hepimizin emeğiyle mümkün olsun.”

Jinha

Paylaş.

Yanıtla