Yazar Gianina Carbunariu Garajistanbul’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Romanya’nın Kural Tanımayan Oyun Yazarı Gianina Carbunariu Politik Oyunlar Festivali Kapsamında garajistanbul’da.

1977 Romanya doğumlu ödüllü yazar ve yönetmen Gianina Carbunariu Politik Oyunlar Festivali kapsamında 24 Mayıs Salı günü garajistanbul’da.

Fransız ve Romen edebiyatı okuduktan sonra, yönetmenliğe adım atan Gianina Carbunariu 2002 yılında çeşitli yönetmenlerle “DramAcum” projesine başladı ve bu proje ile AICT (Romanya Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği) ödülünü aldı. 2003 yılından bugüne dek çok sayıda uluslararası festivalde yer alan Carbunariu 2004’te Londra’daki Royal Court Tiyatrosu’nun “Uluslararası Oyun Yazarlığı” Programı’na katıldı. Oldukça ses getiren “Kebap” adlı oyunu Royal Court’ta sahnelendi. Yazar ve yönetmen Gianina Carbunariu Romanya, Polonya, Almanya, İrlanda, Bulgaristan, Fransa, Makedonya gibi ülkelerde yazarlık, yönetmenlik ve atölye çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Romanya- Gianina Carbunariu – Orada Neler Oluyor?

Sunum

Saat: 19.00

Ucretsiz

POLiTiK OYUNLAR FESTİVALİ Hollanda Krallığı’nın verdiği Matra fonu ile desteklenmektedir.

1-27 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Politik Oyunlar festivalinin ayrıntılı programı için www.garajistanbul.org sitesini ziyaret edebilir ya da iletisim@garajistanbul.org adresine eposta yollayabilirsiniz.

Biletler Biletix ve garajistanbul gişelerinde.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.