Tiyatro Emekçilerinin Uğradığı Hak İhlallerini İzliyoruz!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/ Tiyatro Üreticileri ve Yapımcıları Derneği, pandemi döneminde tiyatro emekçilerinin uğradığı hak ihlallerini araştırıyor. Tüm Türkiye’deki tiyatro emekçilerine ulaşmayı hedefleyen ve sonucunda Türkiye tiyatrosu adına büyük bir veri sağlamayı amaçlayan bu çalışma için linkteki anketi doldurmak yeterli.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScL8HD1zCJVjtGB6jLunupAVFb0RlGAaq-Qkb12A65VEBFNRQ/viewform

Tiyatro Üreticileri ve Yapımcıları Derneği tarafından Etkiniz Avrupa Birliği Programı desteği ile yürütülen “Tiyatro Emekçilerinin Uğradığı Hak İhlallerini İzliyoruz” başlıklı bu çalışmada özellikle sosyal güvencesi olmayan ve bu dönemde büyük sıkıntılar yaşayan tüm tiyatro emekçisi ve üreticileri hedef kitlesi arasında.
Çalışmanın amacı, tiyatro alanında çalışan kişilerin pandemi sürecinde karşılaştıkları hak ihlallerinin araştırılması ve bu ihlallerin ulusal ve uluslararası insan hakları düzeyinde raporlandırılarak kamuoyu bilgisine sunulmasıdır.
Katılım gönüllülük esasına dayanmakta olup, anket süresince kişisel bilgiler istenmemektedir. Cevaplar, diğer katılımcıların cevapları ile birlikte anonim olarak değerlendirilecektir.
Çalışma sonucunda hazırlanacak rapora, ilan edilen tarihte  www.tiyatrodernegi.com  adresinden ulaşılabilir.
Paylaş.

Yanıtla