Çevrimiçi Beyoğlu Tiyatro Turuna Davetlisiniz

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Hrant Dink Vakfı’nın öncülüğünde, Türkiye Tiyatro Vakfı ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılılık işbirliğiyle 15 Aralık tarihinde açılan ve 25 Temmuz’a kadar sürecek “Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz” sergisiyle eş zamanlı olarak yürütülen etkinliklere bir yenisini daha ekleniyor.

İstanbul’un çokkültürlü mirasını ve çokkatmanlı yapısını keşfetmek isteyen kullanıcılar için kişisel gezi rehberi olarak tasarlanan mobil uygulama KarDes: Çokkültürlü Hafıza Turları Rehberi, pandemi döneminde seyircisiyle buluşamayan tiyatro sahnelerine destek olabilmek amacıyla Çevrimiçi Beyoğlu Turu’nu tiyatro severlerle buluşturuyor.

Her seans aynı içeriğe sahip olacak ve 90 dakika sürecek.

Etkinlik başlamadan on dakika önce kişiye özel gelen zoom bağlantısından etkinliğe giriş yapıldığında ve zoom kullanıcı adın, bilet alınan ad-soyadla eşleşecek şekilde yazılacak ve karşılanacaksınız.

Aşağıdaki tabloda yer alan her tarihte aynı içerik anlatılıyor olacaktır.

Seanslar Sahne Adı Anlatıcı Bilet
26 Nisan 19.00 Pürtelaş Tiyatro Tilbe Saran Geçti
6 Mayıs 19.00 BGST Tiyatro Cüneyt Yalaz Bilet al
7 Mayıs 19.00 Kadıköy Boa Sahne Seda Türkmen Bilet al
20 Mayıs 19.00 Semaver Kumpanya Sarp Aydınoğlu Bilet al
24 Mayıs 19.00 Moda Sahnesi Onur Ünsal Bilet al

KarDes Beyoğlu Çevrimiçi Tiyatro Turu, Hrant Dink Vakfı ve BGST Tiyatro, Kadıköy Boa Sahne, Moda Sahnesi, Pürtelaş Tiyatro ve Semaver Kumpanya işbirliğiyle yürütülmektedir. Turun içeriği Hrant Dink Vakfı tarafından hazırlanmaktadır. Her bir tura ait bilet satışı tiyatro sahneleri tarafından yapılmaktadır. Gelirin tamamı tiyatro sahnesine kalacak ve HDV bu etkinlikten gelir elde etmeyecektir. Etkinliğin iptali durumunda sorumluluk HDV’ye ait değildir, biletlerin alındığı ilgili sahne ile iletişime geçilmelidir.

Paylaş.

Yanıtla