Müzisyen Onur Şener İstek Şarkıyı Çalmadığı Bahanesiyle Öldürüldü, 3 Kişi Tutuklandı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ankara’da bir eğlence mekanında istek parçayı çalmadığı bahanesiyle öldürülen Müzisyen Onur Şener’in katillerinden ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş olduğu ortaya çıktı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı söylemediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2 katil zanlısının Çalışma Bakanlığında müfettiş olduğu, birinin TAI’de (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ) mühendis olduğu ortaya çıktı. Tepkiyle karşılanan cinayetle ilgili 3 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.

DHA’nın haberine göre dün gece saatlerinde Çankaya ilçesinin Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanmasına yakın bir saatte ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere dışarı çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

1 çocuk babası olduğu öğrenilen Onur Şener, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ankara’da toprağa verilecek.

KATİL ZANLILARINDAN 3’Ü TUTUKLANDI

Şener’in ölümüyle bağlantılı oldukları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Çalışma Bakanlığında iş müfettişi olan İlker K. (35) ve Ali G. (36), TAI’de mühendis olan Semih S. (36) ile arkadaşları J.E. (36) ve G.G. (36) Ankara Adliyesine sevk edildi.

Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

Ali G. Semih S. ve İlker K. “kasten öldürme” suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

HALUK LEVENT: KATİLLERDEN İKİSİ ÇALIŞMA BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ

Sanatçı Haluk Levent, müzisyen Onur Şen’i öldüren kişilerin kimliklerini ve hangi kamu kuruluşunda çalıştıklarını paylaştı. Haluk Levent, birinin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, diğerinin aynı bakanlıkta müfettiş olduğunu, bir diğer kişinin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu açıkladı. Levent yaptığı paylaşımda, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar :(” dedi.

Devamı için tıklayın.

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla