Yoyo Tiyatro’dan Neredeyse Kusursuz

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/ Yoyo Tiyatro ödüllü oyun yazarı Nicole Moeller’in yazdığı ve Türkiye’de ilk defa Doç. Dr. Elif Baş tarafından çevrilen ve yönetilen oyunla Ocak ayında Türkiye’deki seyircinin karşına çıkıyor. Akademi ve tiyatro üretiminin ortaklaşa güzel bir örneği olarak “NEREDEYSE KUSURSUZ” projesiyle ilgili yeni gelişmeleri, Yoyotiyatro sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

“NEREDEYSE KUSURSUZ” projesi hakkında:

Güç, manipülasyon ve gerçekleri bilme “hakkımız” üzerine farklı bakış açıları sunan bir hikaye… Chloe adında genç bir kız ve altı yıl boyunca onu esir tutan Matthew… Kariyerinde sıçrama yapmak için «kusursuz» bir hikayenin peşinde olan Greg adında bir gazeteci… Altı yıllık esaretten kurtulan Chloe, onu esir tutan kişiyi ele verecek mi? Altı yıl boyunca neler yaşadı? Arkadaş olmaya başladığı gazeteciye neler anlatacak? Medya ve kamuoyunun bu hikayeden istediği ne? Özgür olmak mümkün mü? Gerçek nedir?
Güç dengeleri manipülasyon ve gerçeğin arayışı…Zaman ve mekanın farklı boyutlarda ele alındığı hikayede bu karmaşık mücadelenin kazananı kim olacak?

Yazan: Nicole Moeller
Yöneten ve Çeviren: Elif Baş İyibozkurt
Reji Asistanı: Gizem Yurtseven
Asistan: Egemen Yıldız
Oyuncular: Anıl Çalım, Beste Yılmaz Özen, Garip Can Yıldırım
Dekor Tasarım: Deniz Göl
Afiş Tasarım: Önder Sakıp Dündar
Işık Tasarım: Alev Topal
Tango Eğitmeni: Erkan Kılıç
Işık Uygulama: Egemen Yıldız

Paylaş.

Yanıtla