Dilek Champs’ten “Jérôme Bel” Dans Gösterisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atmasyon Dans Kumpanyası, 5 Nisan Cuma akşamı saat 19.00’da Fransız Kültür Merkezi’nde “Jérôme Bel” dans gösterisini sergiliyor.

Jérôme Bel “oto-biyo-koreo-grafik” olarak tanımladığı bu yeni eserinde kendi egzersizlerine yer veriyor ve bir ömür boyu süren dans çalışmasına dair kişisel bir anlatı sunuyor. Bel’in çalışmalarını arşiv videolarından kesitlerle açıkladığı ve monolog olarak tasarladığı bu performans, dünyanın farklı yerlerinde yerel dansçılar tarafından yorumlanıyor ve kendi ülkelerinin dilinde icra ediliyor. Türkiye performansını ise Atmasyon Dans Kumpanyası’ndan Dilek Champs üstleniyor. Bel ve ekibi ekolojik nedenlerle uçakla turneye çıkmıyor.

Performans çıplaklık içerir.

Metin ve videolar: Jérôme Bel
Yönetim ve performans: Dilek Champs
Metnin çevirisi: Dilek Champs
Prodüksyon: R.B. Jerome Bel
Yerli prodüksiyon: Atmasyon Dans Kumpanyası

Giriş ücretlidir.
Tam bilet: 350 TL, İndirimli bilet: 300 TL
15 kişilik öğrenci grubu için bilet fiyatı: 200 TL/kişi başı
Biletler gösteriden 1 saat önce Fransız Kültür Merkezi’nden temin edilebilir.
Rezervasyon için: 0537 767 40 56

Yorumcu Dansçılar: Dilek Champs, Frédéric Seguette, Claire Haenni, Gisèle Pelozuelo, Yseult Roch, Olga De Soto, Peter Vandenbempt, Sonja Augart, Simone Verde, Esther Snelder, Nicole Beutler, Eva Meyer Keller, Germana Civera, Benoît Izard, Ion Munduate, Cuqui Jerez, Juan Dominguez, Carine Charaire, Hester Van Hasselt, Dina Ed Dik, Amaia Urra, Carlos Pez, Henrique Neves, Johannes Sundrup, Véronique Doisneau, Damian Bright, Matthias Brücker, Remo Beuggert, Julia Häusermann, Tiziana Pagliaro, Miranda Hossle, Peter Keller, Gianni Blumer, Matthias Grandjean, Sara Hess, Lorraine Meier, Simone Truong, Akira Lee, Aldo Lee, Houda Daoudi, Cédric Andrieux, Chiara Gallerani, Taous Abbas, Stéphanie Gomes, Marie-Yolette Jura, Nicolas Garsault, Vassia Chavaroche, Magali Saby, Ryo Bel, Sheila Atala, Diola Djiba, Michèle Bargues, La Bourette

Görüntü: Herman Sorgeloos, Marie-Hélène Rebois, Aldo Lee, Pierre Dupouey, Olivier Lemaire, Chloé Mossessian

Sanat Danışmanı ve Proje Yöneticisi R.B.: Rebecca Lasselin

Prodüksiyon Amiri: Sandro Grando

Video Prodüksiyonu: CND Ulusal Dans Merkezi, R.B. Jérôme Bel, Paris Ulusal Operası/Telmondis birlikteliği ile France 2 katılımı ile Mezzo ve Ulusal Sinema Merkezi (Centre national de la cinématographie), Theater Hora, French Institute Alliance Française – FIAF

Performans Prodüksiyonu: R.B. Jérôme Bel

Yerli Prodüksiyon Versiyonu: Compagnie de Danse Atmasyon, Dilek Champs, Steven Champs, Institut Français de Paris, Institut Français d’Istanbul.

Ortak Yapım: Ménagerie de Verre (Paris), La Commune centre dramatique national  d’Aubervilliers, Festival d’Automne à Paris, R.B. Jérôme Bel (Paris)

Paylaş.

Yanıtla