Bakırköy Belediye Tiyatroları, 2025- 2026 sanat sezonunun ilk prömiyerini “Çirkin” ile yaptı.
Bakırköy Belediye Tiyatroları, 2025- 2026 sanat sezonunun ilk prömiyerini Alman yazar Marius von Mayenburg’un absürt tiyatro eseri “Çirkin” ile yaptı. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yeni sezona “merhaba” diyen oyunu Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu vatandaşlarla beraber izledi. Prömiyer, eserin etkileyiciliği ve oyuncuların başarılı performansı ile sanatseverlerden büyük alkış topladı.
Güçlü oyuncu kadrosuyla birbirinden değerli oyunları vatandaşlarla buluşturan Bakırköy Belediye Tiyatroları, perdelerini Alman yazar Marius von Mayenburg’un kaleme aldığı “Çirkin” ile Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde açtı. Yönetmenliğini Yelda Baskın’ın yaptığı absürt tiyatro oyunu, BBT oyuncuları Tolga İskit, Ali Rıza Kubilay, İlkin Tüfekçi ve Can Esmeray’ın başarılı performanslarıyla; bugünün dünyasında egemen olan güzellik idealine boyun eğen insanın aynılaşma ve kimliksizleşme sürecini mizahi ve eleştirel bir üslupla gözler önüne sererek, sanatseverleri güldürürken düşündürdü.
2025-2026 sanat sezonunun yoğun ilgiyle karşılaşan ilk prömiyerine katılan Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu, geçen yıl hayatını kaybeden BBT oyuncusu Doğacan Taşpınar’ı andı.