Şile Kaymakamlığı, Gülşen’in İptal Edilen Konserine Dair Açıklama Yaptı: İşyerinin Canlı Müzik İzni Yok

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gülşen’in Şile’de vereceği konser, Kaymakamlık tarafından iptal edildi. Şile Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada konser başvurusu yapan işyerinin canlı müzik ruhsatı olmadığı ifade edildi.

Sahne kıyafetleri nedeniyle hedef gösterilen şarkıcı Gülşen’in Şile’de vereceği konser, Kaymakamlık tarafından iptal edildi.

Konser organizatörü North Beach Şile, iptal duyurusunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapılan paylaşımda, “23.07.2022 tarihinde saat 22.00’da yapılmasını planladığımız Gülşen konseri Şile Kaymakamlığı tarafından izin verilmeyip iptal edilmiştir. Konser tarihi daha sonra ilan edilecektir” ifadeleri yer aldı.

Gülşen son olarak Kdz. Ereğli’de düzenlenen 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne almıştı.

ŞİLE KAYMAKAMLIĞI İPTALİN RUHSAT EKSİKLİĞİ SEBEBİYLE YAPILDIĞINI SÖYLEDİ

Şile Kaymakamlığı tarafından konuya dair yapılan açıklamada ise konsere ilişkin verilen bir iznin iptali ve yasaklama gibi bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi.

Kaymakamlığın açıklamasında Meşrutiyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletme sahibi tarafından 23 Temmuz’da canlı müzik konseri düzenlemek için 22 Temmuz’da Kaymakamlığa verilen dilekçeyle izin talebinde bulunulduğu aktarılarak “Aynı gün yapılan incelemede, konser düzenlemek isteyen işletmenin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik kapsamında ana faaliyet konusunun büfe işletmeciliği olduğu, canlı müzik izin belgesi bulunmadığı anlaşılmıştır. Başvuru sahibine, eksikliği bulunan hukuki belgelerin tamamlanması halinde gerekli izinlerin verileceği bildirilmiştir. Daha önceden verilmiş iznin iptali ve yasaklama gibi bir durum söz konusu değildir.” ifadeleri kullanıldı. 

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla